Nee, niet meer. In het verleden is het Mobile Keys doel geweest om alle (of in ieder geval zoveel mogelijk) hardware leveranciers samen te brengen onder 1 app. Dit is onmogelijk gebleken door meerdere redenen. Tevens heeft de ervaring en inzichten van de afgelopen bestaan ons overtuigd van het gebruik van de Clavisio oplossingen. Er zijn geen andere leveranciers op de markt die deze kunnen aanleveren met de gewenste en benodigde kwaliteit dan Optilox.