Actuele versie

Datum18-07-2024
Release2.1.62

BugfixesAdministratieve afhandeling verwijderingsopdrachtin enkele gevallen werd hardware niet teruggeplaatst in voorraad van eigenaar bij een verwijderingsopdracht
AanpassingenHardware zoeken verbeterd in apparaatoverzicht
het is mogelijk om ook te selecteren op type hardware (Switch, Cylinder, keysafe)
Zoeken van hardware-series is verbeterd

Historie

Datum07-02-2024

Release
2.1.20
Bugfixes-
Aanpassingen

Externe Domeinen geblokkeerd

anuit veiligheidsoverwegingen is niet langer mogelijk om medewerkers van andere, bij Mobile Keys aangesloten, organisaties toe te voegen aan uw organisatie. Hierdoor wordt het medewerker beheer weer volledig verantwoordelijkheid van uw eigen organisatie.

Om medewerkers van uw organisatie toegang te geven tot locaties van andere organisaties, dient dit te gebeuren door het delen van locaties en sleutelbossen.